Primera convocatòria de subvencions en l’àmbit de les TIC per a projectes que redueixin la bretxa digital i fomentin la capacitació i la inclusió digital a Catalunya.

imatge ordinador i ratoli
imatge ordinador i ratoli. 2024. Tipus de lletra: Fotopica. Llicència: BY-NC-ND.

Des del Departament d'Empresa i Treball i la Direcció General de Societat Digital obren la primera convocatòria de subvencions en l'àmbit de les TIC. Una subvenció dirigida a empreses, persones autònomes, consorcis, fundacions i associacions i entitats privades sense ànim de lucre i ens locals que executin projectes orientats a la reducció de la bretxa digital i al foment de la capacitació i la inclusió digital. 

El passat mes de maig es va publicar l’ordre de bases reguladores i arran d'aquesta publicació s'ha fet una modificació en una de les bases (6.2). De moment no es pot fer la sol·licitud però es preveu que la convocatòria es pugui publicar a principis de setembre. Al web de Tràmits de la Generalitat de Catalunya es pot consultar la documentació (memòria tècnica descriptiva del  projecte de l'activitat o actuació i el pressupost complet i detallat) i requisits necessaris per a la seva preparació. 

Per conèixer les novetats de la convocatòria es pot fer mitjançant la pàgina web de politiquesdigitals.gencat.cat i les xarxes socials @TIC a Twitter i TIC Catalunya a Linkedin.