Durant els mesos estiuencs, aprofitem per anar a la platja, passejar per la muntanya, viatjar i gaudir de bonics moments de desconnexió. En aquest punt, entra en joc el bloc Famílies TIC.

Imatge de família
Imatge de família. 2021. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Durant l’estiu, aprofitem per intentar fer plans diferents i engrescadors com, per exemple, anar a la platja i a la piscina, passejar per la muntanya, fer excursions, viatjar, llegir, fer passatemps i sobretot gaudir del temps lliure i de bonics moments de desconnexió. En aquest punt, entra en joc el bloc Famílies TIC. Actualment, l’espai disposa d’una quinzena de recursos que volen donar a conèixer i apropar propostes, pautes o idees per a fomentar l’ús crític i responsable de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació entre els diferents membres de la família. En aquest sentit, els recursos es troben distribuïts en quatre àmbits: prevenció i sensibilització, acompanyament a les famílies, addiccions a les pantalles i ciberseguretat.

Al bloc Famílies TIC, hi trobareu recursos de diferents tipus com, per exemple, jocs, entrevistes, articles, reportatges o infografies. També, hi trobareu recursos de diferents dedicacions, caràcters i públics. L’objectiu és oferir alternatives diverses i plurals per a aprofundir en l’acompanyament digital de les famílies a la infància, a l’adolescència i a la joventut i promoure una relació més saludable amb les noves tecnologies.

Voleu viure un estiu digitalment responsable? Al bloc Famílies TIC, hi trobareu totes les respostes.

#FamíliesTIC

#FamíliesDigitalmentResponsables