Els ALL DIGITAL Awards reconeixen els èxits i habilitats digitals de persones i organitzacions d'Europa. Presenta't a l'edició 2022, altra persona dinamitzadora o recurs de la Xarxa Punt TIC fins al 6 de juliol.

All Digital
. Tipus de lletra: All Digital. Llicència: Tots els drets reservats.

Des de la Xarxa Punt TIC i durant aquesta setmana fins al 6 de juliol estem recollint internament les teves propostes per a fer visible la tasca de les persones dinamitzadores i líders TIC, recursos digitals elaborats per algun Punt TIC, entitat gestora o organitzacions vinculades a la xarxa. Els ALL DIGITAL 2022 busquen reconèixer els èxits i habilitats digitals de persones i organitzacions d'Europa així com apropar a la ciutadania els beneficis i les oportunitats creades per la transformació digital.

Les persones dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC tenen un paper fonamental ja que s'encarreguen de guiar i dotar a l'’usuari/ària d'’eines tecnològiques d'alfabetització bàsiques, avançades i innovadores, són sensibles a les diferents realitats socials concretes i saben detectar les necessitats de les persones a nivell digital, contribuint a la vida local d'un territori.

Quines són les categories de premis?

Els guardons compten amb tres categories:

Quin és el procediment?

Per a presentar una candidatura, has d'omplir aquest formulari intern, respondre a les preguntes i triar la categoria presentes candidatura Punt TIC així com el motiu perquè proposes aquesta persona o recurs digital.

En el cas que presentis a una persona, explica'ns en 2-3 línies l'experiència i dedicació de la persona per empoderar les persones per utilitzar les noves tecnologies ( nombre d'anys treballats, persones formades/acompanyades, cursos impartits/desenvolupats, etc). Si presentes un recurs digital, valora el seu impacte social (resultats del treball, com ha canviat la vida de les persones que ho han rebut, resultats de la formació, etc.).

Des de l'Oficina Tècnica recollirem les propostes i realitzarem una votació oberta a tota la Xarxa Punt TIC a partir del 6 de juliol. Les candidatures s'han de completar en anglès a través d'un formulari en línia d'All Digital com a molt tard el 29 de juliol de 2022. Per a més informació, pots consultar les bases de la convocatòria.

Un cop presentades, un jurat valorarà les candidatures en funció d'un conjunt de criteris i triarà tres finalistes en cadascuna. Els/les guanyadors/ores de totes les categories menys la de dinamitzador/a digital seran seleccionats pel jurat. En canvi, les tres persones finalistes de la categoria de millor dinamitzador/a digital entraran en una votació pública en línia a l'agost (dates específiques a concretar). L'any 2021, la dinamitzadora Lídia Santiago, del Punt Òmnia Torrelles, va quedar finalista a la categoria de 'Millor dinamitzador/a digital'

Les persones finalistes s'anunciaran el 30 d'agost de 2022. L'acte de lliurament dels premis se celebrarà a Praga el 29 de setembre de 2022, durant l'All Digital Summit. Les persones guanyadores rebran els trofeus i tindran l'oportunitat de presentar les seves iniciatives davant un públic de més de 150 participants. Els premiats tindran el seu allotjament (1 persona per 2 nits) i el seu viatge amb despeses ( de fins a 300 €) cobertes per ALL DIGITAL.