Els premis All Digital Awards 2021 premien les persones i organitzacions de tota Europa que permeten transformar i enriquir la vida de les persones a través de les oportunitats que creen les tecnologies digitals. La Xarxa Punt TIC compta amb una persona nominada dins la categoria de Millor persona dinamitzadora.

All Digital Awards 2021
All Digital Awards 2021. Autor: All Digital. 2021. Llicència: Tots els drets reservats.

Persones i centenars d’organitzacions d’arreu d’Europa treballen diàriament per empoderar les persones a través de la tecnologia i Internet: des de l’ensenyament de l’alfabetització digital i la seguretat en línia fins a ajudar les persones a realitzar tràmits digitals administratius o accions formatives en programació i robòtica educativa, etc. Campanyes i projectes que tenen com a objectiu garantir la inclusió digital i permetre la innovació social digital.

Els All Digital Awards 2021 volen reconèixer persones i organitzacions en tres categories principals. Feu clic a cada enllaç per veure la descripció completa i els criteris d’avaluació:

  1. Millor persona dinamitzadora
  2. Millor impulsor/a de canvis digitals
  3. Millor recurs digital

La dinamitzadora Lidia Santiago, del Punt Òmnia Torrelles del Llobregat, està nominada als premis a la categoria de Millor persona dinamitzadora. Podeu votar per ella a través dels likes a la seva fitxa en aquest enllaç. Per fer-ho, hey de registrar-vos amb el vostre correu electrònic a Unite IT: The e-Inclusion Network in Europe aquí

La cerimònia de lliurament dels premis es farà en línia el 13 d’octubre de 2021. Les persones i iniciatives guanyadores rebran premis i tindran l’oportunitat de presentar les seves iniciatives a un públic. El jurat, format pels membres del Consell Assessor de ALL DIGITAL, valorarà les candidatures segons un conjunt de criteris i escollirà tres finalistes i una persona guanyadora de cada categoria.