La jornada "Eines ètiques digitals per a nous negocis" es realitzarà el 9 i 10 de març en línia de 15.30 a 17.30 hores. L'objectiu és que les empreses i pimes coneguin eines digitals que respecten la privacitat de les persones i el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea que els ajudin a promocionar continguts dins la seva comunitat.

La jornada tindrà una durada total de 4 hores i les persones participants podran conèixer noves eines i plataformes alternatives a Google per promocionar els seus negocis i aprendre a utilitzar tècniques d'Inbound màrqueting per a fer llançaments dels seus productes i crear una marca "responsable" a Internet dissenyant una estratègia digital amb criteris de privacitat i ètica digital. Per apuntar-se, cal registrar-se prèviament al web de Can Muntanyola.

Durant la primera sessió, dinamitzada per David Gómez de CommonsCloud, es treballaran eines d'oficina i comunicació interna, tals com formularis, correu, videoconferències, gestors de CRM, etc. La segona sessió, impartida per la Núria Lloret, dinamitzadora del Punt TIC Muntanyola, serà sobre eines de comunicació i creació de continguts i es coneixeran eines de navegació, xarxes socials, email màrqueting i analítica digital.

CommonsCloud és un servei de núvol cooperatiu, tecnoètic i fet amb programari lliure, que integra diferents eines digitals per a treballar de manera àgil i eficient. És respectuós amb la privacitat i està produït per cooperatives de proximitat.