Durant els darrers mesos, el bloc Famílies TIC ha modificat el seu estil gràfic i ha incorporat alguns recursos nous per a continuar aprofundint en l’acompanyament digital de les famílies.

Imatge de família
Imatge de família. 2021. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Amb la voluntat de donar un cop de mà a les famílies per a fomentar l’ús crític de les tecnologies de la informació i de la comunicació a la infància, a l’adolescència i a la joventut, el passat juliol, la Xarxa Punt TIC va posar en marxa el bloc Famílies TIC. Durant els darrers mesos, s’ha treballat en la renovació i l'actualització del seu estil gràfic, així com en la incorporació d'alguns recursos nous com, per exemple, el Manifest dels Drets Digitals de la Infància i l’Adolescència, el joc de cartes ‘Les pantalles nostres de cada dia’, la guia ‘Despantalla’m, guia per criar sense pantalles de 0 a 3 anys’ i la guia per a famílies cruels i malvades.

L’objectiu del bloc Famílies TIC és continuar aprofundint en l’acompanyament digital dels infants, dels adolescents i dels joves. En aquesta línia, compta amb recursos distribuïts en quatre àmbits: l'àmbit de prevenció i sensibilització, l'àmbit d'acompanyament a les famílies, l'àmbit d'addiccions a les pantalles i l'àmbit de ciberseguretat. Les persones expertes afirmen que no hi ha una única solució màgica i recomanen la metodologia de la prova i de l’error per tal de trobar quina fórmula s’adapta millor a cada persona i a cada llar. Des de la Xarxa Punt TIC, us engresquem a endinsar-vos, experimentar i sobretot gaudir en família.

#FamíliesTIC

#FamíliesDigitalmentResponsables