Imatge del bloc

Joc de cartes 'Les pantalles nostres de cada dia'

Imatge del recurs
Imatge del recurs. 2024. Tipus de lletra: Joc 'Les pantalles nostres de cada dia'. Llicència: Tots els drets reservats.

Es tracta d'una eina lúdica dissenyada per a fomentar i acompanyar la conversa familiar sobre l'ús dels dispositius digitals. El joc cobreix diferents situacions de conflicte i ofereix propostes i alternatives positives i proporcionades per tal d'establir aliances digitals saludables. La voluntat és passar del focus en la pantalla al diàleg.

Quan sorgeix un conflicte, hem de buscar la manera de gestionar-lo de forma que tothom surti content amb el resultat acordat entre les diferents parts. Aquesta modalitat està pensada tant per fer-la servir quan hi ha un conflicte i es vol tenir un recurs per poder parlar-ne amb serenor, com per parlar abans que sorgeixi.
 
Una aliança digital és una forma de parlar sobre els aspectes bàsics dels usos de les pantalles que afavoreix poder gestionar posteriorment els possibles conflictes que vagin sorgint. Dediqueu un temps a treballar-ho d'una forma divertida o festiva. És la millor forma d'integrar les pantalles i els conflictes que puguin sorgir pel seu ús.
Tipus: Joc
Dedicació: 1 hora
Caràcter: Divulgatiu
Públic: Famílies, professionals i ciutadania en general