Aquest juliol, una desena de joves han pogut conèixer i testejar diferents eines tecnològiques com la impressió 3D, la intel·ligència artificial, la realitat augmentada o els drons, entre moltes altres.

Imatge del Punt Òmnia Camins Fundació
Imatge del Punt Òmnia Camins Fundació. 2024. Tipus de lletra: Punt Òmnia Camins Fundació. Llicència: Tots els drets reservats.

Les primeres setmanes del mes de juliol, el Punt Òmnia Camins Fundació va organitzar l’activitat ‘Tasta’m estiu’, un casal tecnològic amb propostes diverses. En total, hi van formar part una desena de joves, que prèviament havien participat en la iniciativa ‘Tasta’m’, que entre els mesos de setembre i de juny va oferir formació en competències digitals bàsiques, formació lingüística i formació ocupacional a un grup de persones menors migrades no acompanyades amb l’objectiu de crear ponts entre el sistema educatiu reglat i el sistema educatiu no reglat. De la mà de diferents eines tecnològiques, la primera setmana, el casal tecnològic del Punt Òmnia Camins Fundació va posar el focus en l’art, la segona setmana, ho va fer en l’esport, la tercera setmana, ho va fer en la cultura i la quarta setmana, ho va fer en la natura. En concret, la desena de joves participants van poder conèixer la impressió 3D, la intel·ligència artificial, la realitat augmentada i els drons.