PUE

Logo PUE
Publicat el 29/06/2015
0
Proyecto Universidad Empresa (PUE) ofereix aquest mes de juliol cursos oficials de formació subvencionada en l’àmbit del desenvolupament web, administració de bases de dades i programació d’aplicacions...
Formació PUE
Publicat el 13/03/2015
0
Nova convocatòria de cursos oficials de formació subvencionats en l’àmbit del desenvolupament web, administració de bases de dades i programació d’aplicacions mòbils dirigits a joves en situació d’atur.
PUE cursos
Publicat el 14/03/2014
0
Ja està disponible la convocatòria de la nova edició dels cursos per professionals TIC, pensats per mantenir els professionals al dia de les novetats i exigències del sector envers les competències i habilitats tècniques requerides.
Logotip de la Fundación Tripartita
Publicat el 26/04/2013
0
Instal·lació, manteniment i reparació d'equips informàtics; tecnologia sense fil; i veu sobre IP són algunes de les formacions que inclou la nova convocatòria de formació subvencionada per la Fundació Tripartita, adreçada a professionals en actiu i situació d'atur.
Projecte cerTIC
Publicat el 05/11/2012
0
El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) posa en marxa, a través de Projecte Universitat Empresa (PUE),...
PUE formació
Publicat el 12/03/2012
0
Dimecres 14 de març tindrà lloc una sessió informativa sobre la convocatòria de cursos de formació i certificació en eines TIC, Projecte Joves TIC, que porta a terme l’empresa...
Subscriure a PUE