Logotip de la Fundación Tripartita
Logotip de la Fundación Tripartita.

Ja és en marxa la nova convocatòria de formació subvencionada per la Fundació Tripartita, mitjançant els Contractes Programa Estatals de la Fundació del Metall per a la Formació, la Qualificació i l'Ocupació (FMF) i pels Contractes Programa sectorials del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, promoguts i gestionats per la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM) amb la col·laboració de Projecte Universitat Empresa (PUE).

L'objectiu d'aquest pla formatiu és adaptar als professionals en situació d'atur i treballadors en actiu als canvis tecnològics a través d'accions formatives ajustades a les competències més demandades en el mercat laboral. Els cursos que s'ofereixen són els següents:

  • Instal·lació, manteniment i reparació d'equips informàtics I. Curs oficial Maquinari i Programari del PC de Cisco Systems. Info
  • Instal·lació, manteniment i reparació d'equips informàtics III. Curs oficial Maquinari i Programari del PC de Cisco Systems. Info
  • Tecnologia sense fils: Wi-Fi, Bluetooth i LMDS. Info
  • Routing de Cisco. CCNP. Curs oficial Cisco CCNP ROUTE. Info
  • Veu sobre IP. Introducció a la implementació de Veu sobre IP sobre Asterisk. Info

Es podrà realitzar un curs per persona i les places seran limitades. Les inscripcions es poden fer a través de l'enllaç de cada curs.