Punt TIC

Setmanari Punt TIC
27 de gener - núm. 780

 
 
Imatge per il·lustrar la notícia sobre tendències TIC educatives al 2020
 
2020: 6 tendències TIC educatives
 

Any nou, propostes noves! Us proposem sis tendències educatives relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i amb les quals probablement us relacionareu properament en algun moment de 2020.

 
 
Technovation Girls 2019 a Terres de Ponent
 
La Technovation Girls 2020 busca mentores
 

L'Associació Espiral Educació i Tecnologia i Technovation Girls convida a professionals de l'àmbit TIC a guiar l'aprenentatge del desenvolupament d'una aplicació mòbil de grups de noies perquè col·laborin de manera altruista com a mentors/es.

 
 
Sessió de robòtica educativa a la Jornada Punt TIC i presó 2019
 
Bossa d'ajuts per a l'alumnat TIC
 

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública obre una bossa d’ajuts per fomentar la participació de l’alumnat en concursos internacionals tecnològics i científics. Sol·licituds obertes fins el 31 de gener.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cartell de la programació d`hivern 2020 al Punt TIC Palau Plegamans

El Punt TIC Palau engega nova programació d'hivern

Al Punt TIC Palau amplien la programació durant els mesos de febrer i març incloent activitats fotogràfiques i de programari lliureCartell per a preparar el Dia Internacional de les Dones 2020 a l`Òmnia Casal Cívic Sant Roc

A l'Òmnia Sant Roc volen recollir en àudio testimonis de dones

Amb motiu de la diada del 8 de març, llancen una crida a entitats de Badalona a recollir testimonis de dones i veïnes a través d'eines d'àudio. 
 
NOTÍCIES
 

Imatge per a il·lustrar la notícia de les Jornades d`Educació Mediàtica 2020

Tornen les Jornades 2020 d'Educació Mediàtica

Del 14 al 15 de febrer, la revista digital AulaMèdia organitza les Jornades 2020 d'Educació Mediàtica al Casal de Barri Transformadors de Barcelona.

 

Imatge per il·lustrar els Premios TALGO 2020

Segona edició dels Premios TALGO per a dones innovadores

Ets una #DonaTIC innovadora? Presenta't als Premios TALGO 2020 fins al 31 de març! Volen reconèixer el treball de les dones del territori espanyol en l'enginyeria.

 
 
 
AGENDA
 
 
Taller sobre noves Tecnologies per a famílies
29 de gener, Centre Obert Neus Puig, Barcelona [+info]
Taller de visual data aplicat a la recerca amb perspectiva de gènere
29 de gener, Edifici MediaTIC, Barcelona [+info]
Presentació de l'Informe Tecnològic de Ciberseguretat a Catalunya
6 de febrer, ACCIÓ, Barcelona [+info]
Inscriu-te a la 5a edició de la RoboCAT
20 de febrer [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC