Imatge per difondre la presentació de l'Informe Tecnològic de Ciberseguretat a Catalunya
Imatge per difondre la presentació de l'Informe Tecnològic de Ciberseguretat a Catalunya. 2 017.

La ciberseguretat engloba el conjunt de mesures físiques, lògiques i administratives destinades a la protecció digital de les empreses, persones i sistemes; siguin dispositius, aplicacions o dades, davant d’atacs digitals que puguin comprometre’n la confidencialitat, disponibilitat i/o integritat. Disposar d’unes comunicacions fiables i segures és fonamental en qualsevol sistema equipat amb tecnologia d’Internet.

Per aconseguir-ho, la ciberseguretat aplica a aquests actius diverses capes de protecció en diferents nivells per assegurar-ne la protecció. No en va, el 40% dels ciberatacs causen la interrupció de les operacions i la facturació, mentre que un 39% provoquen la pèrdua d’informació confidencial.

Més de 350 companyies a Catalunya ja treballen en l’àmbit de la ciberseguretat, una necessitat cada cop més rellevant en la transformació digital de les empreses.

L'informe tecnològic 'Ciberseguretat a Catalunya' elaborat per ACCIÓ en col·laboració amb CESICAT, donarà a conèixer, que és, que implica i les diferents tecnologies de ciberseguretat. A més, també es presentarà el mapeig de l’estat de l’art a Catalunya.

Programa

09.15 h Acreditació
09.30 h Benvinguda i presentació del seminari Joan Romero, CDA d’ACCIÓ
09.45 h Introducció a la Ciberseguretat Oriol Torruella, director de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya
10.00 h Ciberseguretat a Catalunya Inma Rodríguez, gerent d’Intel·ligència de Mercat. Unitat d’Estratègia i Intel·ligència Competitiva d’ACCIÓ Modera: Tomàs Roy, director d’Estratègia de Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT)
10.30 h Casos d’èxit (TBC)
11.30 h Conclusions

Més informació i inscripcions a aquest enllaç.

 

Quan