Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

A l'Òmnia Sant Roc fan una crida a recollir testimonis de dones

Publicat el 22/01/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Cartell per a preparar el Dia Internacional de les Dones 2020 a l'Òmnia Casal Cívic Sant Roc
Cartell per a preparar el Dia Internacional de les Dones 2020 a l'Òmnia Casal Cívic Sant Roc, per Òmnia Sant Roc. 2020. Llicència: BY-NC-ND

L'Òmnia Casal Cívic Sant Roc llança una crida a totes les entitats de Badalona per a preparar la diada del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i recollir testimonis de dones i veïnes, cançons, eslògans a través d'eines àudioviusuals o escrites. Els convidem el proper 9 de març per l'acte Veus de Dones

En el marc de la celebració del proper Dia Internacional de les Dones, aquest primer trimestre del 2020 l'Òmnia Casal Cívic Sant Roc engega una activitat d'apoderament per a dones.
 
Aquest trimestre, veïnes i usuàries del territori teniu a la vostra disposició diferents espais a l'Òmnia per aportar testimonis i relats, en format audiovisual o escrit. Des de l'Òmnia, es realitzarà un recull i es mostrarà el resultat final.
 
Des de l'Òmnia Casal Cívic Sant Roc, conviden a aquesta crida a totes les entitats de Badalona per impulsar aquesta activitat participativa per a realitzar la gravació de texts creatius, reivindicatius, relats i testimonis de totes les dones que s'apropin a donar la seva veu i preparar de manera cooperativa i comunitària aquest dia tan especial.
 

Els esperem el proper 9 de març a la plaça Sant Elies de Badalona (Mercat de Sant Roc) a les 11:30 hores per celebrar junts l'acte reinvidicatiu Veus de Dones, i gaudir d'una mostra exposició de les obres creades i una actuació musical col·lectiva per cantar tots junts.

Enllaç: http://santroc.xarxa-omnia.org/?p=12302

Enllaç: http://santroc.xarxa-omnia.org/?p=12283

 

#xarxaomniabdn #xarxaòmnia #punttic #puntòmnia #òmniasantroc #xarxaomniabadalona