Cartell per a preparar el Dia Internacional de les Dones 2020 a l'Òmnia Casal Cívic Sant Roc
Cartell per a preparar el Dia Internacional de les Dones 2020 a l'Òmnia Casal Cívic Sant Roc. Autor: Òmnia Sant Roc. 2020. Llicència: BY-NC-ND.
En el marc de la celebració del proper Dia Internacional de les Dones, aquest primer trimestre del 2020 l'Òmnia Casal Cívic Sant Roc engega una activitat d'apoderament per a dones.
 
Aquest trimestre, veïnes i usuàries del territori teniu a la vostra disposició diferents espais a l'Òmnia per aportar testimonis i relats, en format audiovisual o escrit. Des de l'Òmnia, es realitzarà un recull i es mostrarà el resultat final.
 
Des de l'Òmnia Casal Cívic Sant Roc, conviden a aquesta crida a totes les entitats de Badalona per impulsar aquesta activitat participativa per a realitzar la gravació de texts creatius, reivindicatius, relats i testimonis de totes les dones que s'apropin a donar la seva veu i preparar de manera cooperativa i comunitària aquest dia tan especial.
 

Els esperem el proper 9 de març a la plaça Sant Elies de Badalona (Mercat de Sant Roc) a les 11:30 hores per celebrar junts l'acte reinvidicatiu Veus de Dones, i gaudir d'una mostra exposició de les obres creades i una actuació musical col·lectiva per cantar tots junts.

Enllaç: http://santroc.xarxa-omnia.org/?p=12302

Enllaç: http://santroc.xarxa-omnia.org/?p=12283

 

#xarxaomniabdn #xarxaòmnia #punttic #puntòmnia #òmniasantroc #xarxaomniabadalona