Ets una #DonaTIC innovadora? Presenta't als Premios TALGO 2020 fins al 31 de març! Volen reconèixer el treball de les dones del territori espanyol en l'enginyeria.

Imatge per il·lustrar els Premios TALGO 2020
Imatge per il·lustrar els Premios TALGO 2020. Autor: Pexels. 2019. Llicència: BY-SA.

TALGO engega la segona edició dels Premis TALGO a l'Excel·lència professional dirigit a dones domiciliades en el territori espanyol, que, per la seva trajectòria universitària i professional, hagin aconseguit assoliments rellevants en l'àmbit de l'enginyeria en empreses, institucions i organitzacions, públiques o privades.

Les candidatures poden presentar-se de dues formes:

1. La candidata pot presentar la seva pròpia candidatura
2. Qualsevol empresa/entitat pot presentar una candidatura

Els requisits per a presentar-se són que les candidates estiguin en possessió d'una titulació d'enginyeria i tenir almenys 5 anys d'experiència laboral com a enginyera.

La convocatòria per a la recepció de candidatures estarà oberta fins al 31 de març de 2020 a les 21.00 CET.

La Secretaria del Premi analitzarà la documentació rebuda, seleccionarà aquelles candidatures que compleixin els requisits recollits en aquestes bases i les enviarà a un Comitè de Selecció. Així mateix, es reserva el dret de sol·licitar informació addicional a la presentada amb la finalitat de comprovar la veracitat del contingut dels documents.

Per a més informació sobre les bases del premi i enviament de candidatures, cal consultar aquesta pàgina web.