Imatge de la RoboCAT
Imatge de la RoboCAT.

La RoboCAT està organitzada per l'associació El Racó dels Robotaires, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, l'Ajuntament de Balenyà, l'Ajuntament de Barcelona, l'Ajuntament de Tona, l'Ajuntament de Vidreres, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i la FPdGi.

En cada edició, el taulell de joc de la RoboCAT s'inspira en un personatge, indret o moment històric destacat del territori català i l'edició 2020 s'ambienta en la figura dels Bastaixos, descarregadors del port de Barcelona entre el segle XIII i el segle XV.

La RoboCAT 2020 comptarà amb tres fases territorials, una fase internacional i una Gran Final, en la què hi participaran els equips millor classificats. Aquí podeu consultar totes les fases i obtenir més informació dels diferents tornejos.

Fins al 20 de febrer a les 22h està obert el període per inscriure'. Els equips que realitzin la seva inscripció abans del dissabte 1 de febrer de 2020, participaran en un sorteig per tal de poder assistir a la fase internacional de la RoboCAT a Suïssa.

Quan

On

Format virtual