Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Inscriu-te a la 5a edició de la RoboCAT

20/02/2020 a les 22:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Imatge de la RoboCAT
Imatge de la RoboCAT. Licencia: Tots els drets reservats

La RoboCAT és el Campionat de Robòtica de Catalunya organitzat per l'associació El Racó dels RobotairesL'edició 2020 s'ambienta en la figura dels Bastaixos i estan obertes les inscripcions fins al 20 de febrer.

La RoboCAT està organitzada per l'associació El Racó dels Robotaires, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, l'Ajuntament de Balenyà, l'Ajuntament de Barcelona, l'Ajuntament de Tona, l'Ajuntament de Vidreres, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i la FPdGi.

En cada edició, el taulell de joc de la RoboCAT s'inspira en un personatge, indret o moment històric destacat del territori català i l'edició 2020 s'ambienta en la figura dels Bastaixos, descarregadors del port de Barcelona entre el segle XIII i el segle XV.

La RoboCAT 2020 comptarà amb tres fases territorials, una fase internacional i una Gran Final, en la què hi participaran els equips millor classificats. Aquí podeu consultar totes les fases i obtenir més informació dels diferents tornejos.

Fins al 20 de febrer a les 22h està obert el període per inscriure'. Els equips que realitzin la seva inscripció abans del dissabte 1 de febrer de 2020, participaran en un sorteig per tal de poder assistir a la fase internacional de la RoboCAT a Suïssa.

Detalls del curs

Fecha: 
Jueves, 20 Febrero, 2020 - 22:00
Tipo de curso: 
virtual

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.