Technovation Girls 2019 a Terres de Ponent
Technovation Girls 2019 a Terres de Ponent . Autor: Oficina Tècnica. 2019. Llicència: BY-SA.

Technovation anima a les noies de tot el món a identificar un problema en la seva comunitat i crear una solució d'aplicació mòbil per a fer-li front. Ofereix un programa formatiu perquè els grups de noies puguin desenvolupar el seu projecte.

Aprenen a comunicar les seves idees i traduir-les en un pla de negoci. Ho fan en grups de màxim 5 noies i amb el suport de persones mentores voluntàries. Per això, a nivell català, l'Associació Espiral Educació i Tecnologia fa una crida a la participació.

Si vols canviar el món amb la tecnologia i treballar amb joves, anima't a guiar i inspirar el procés d'aprenentatge d'un grup de noies entre 10-18 anys i generar una comunitat femenina basada en la igualtat.

Com pots participar al Technovation Girls?

Les mentores són persones que tinguin coneixements del món de l'empresa o en l'àmbit de creació d'aplicacions mòbils i que vulguin compartir una mica del seu temps amb els diferents grups de noies. La disponibilitat aproximada haurà de ser d'entre 2-4 hores setmanals per a acompanyar presencial o virtualment als grups en la consecució dels diferents reptes setmanals.

Durant el procés, basat en el design thinking, s'aborda la identificació d'un problema, escriure un pla de negocis, fer un prototip amb App Inventor i la presentació del projecte creat. No cal tenir un perfil tècnic, es pot treballar en parella i el suport és presencial o virtual (a través del perfil creat a la plataforma de Technovation Girls).

Quins són els compromisos?

D'octubre a desembre: 4-5 hores al mes: Aconseguir l'equip i començar a treballar
De gener a abril: 2-4 hores per setmana: Guiar l'equip durant el desenvolupament del projecte. Es disposarà de suport pel currículum oficial de Technovation Girls.

Las dinamitzadores Punt TIC podeu ser mentores i implicar participants del seu telecentre en aquest estimulant viatge d'emprenedoria tecnològica. Us animeu? La inscripció es realitza omplint aquest formulari a través de la pàgina web del projecte.

Per a dubtes i més informació, contacta amb girls4change@ciberespiral.org