Punt TIC

Setmanari Punt TIC
13 de maig - núm. 749

 
 
Impressora 3D
 
Subvencions innovació social digital
 

La Generalitat de Catalunya obre la convocatòria a través de la qual els Punt TIC podran adquirir maquinari vinculat a projectes i activitats d'innovació social digital i col·laborativa. El termini per presentar-hi projectes és de dos mesos a partir del 14/05/2019.

 
 
Grup de dinamitzadors/ores a la JdIS 2017
 
Enquesta sobre la situació professional de la dinamització digital
 

L’Associació de professionals de la Dinamització Social Digital treballa pel reconeixement de la figura professional del dinamitzador digital. Per segon any consecutiu, impulsen una enquesta en línia i demanen col·laboració.

 
 
La comissió d`Acció Comunitària construeix una màquina eduRecreativa: Snap!Arcade
 
"Volem fer sostenibles projectes de tecnologies lliures i ètiques"
 

Entrevistem la Rita Barrachina i el Chris Fanning, dos dels membres de LleialTEC, la comissió de tecnologia de la Coordinadora d'Entitats per la Lleialtat Santsenca, un equipament de gestió veïnal per a usos comunitaris, cooperatius i culturals.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Persones dinamitzadores a la trobada territorial de Ripoll

Recordatori: Quarta trobada territorial a Sant Feliu

El 23 de maig, el Punt TIC de Sant Feliu de Llobregat acollirà la quarta trobada territorial per a persones dinamitzadores i agents de la Xarxa Punt TIC de tot el territori on compartir experiències i sinergies al voltant de la innovació social.Fotografia de la gala del Plum Festival 2019

Els millors curtmetrages infantils del festival de curts PLumFestival

L'assetjament escolar, la violació de drets de les dones i els estereotips de gènere van ser tres de les temàtiques dels premis guanyadors en la segona edició del PLum Festival, el festival de curtmetratges infantils organitzat pel Casal dels Infants el passat 3 de maig.Imagte robot Mbot

Taller de robòtica al Punt TIC de l'Alta Ribagorça

El passat 7 de maig es va realitzar un taller d'iniciació a la robòtica amb infants del Servei d'Intervenció Socioeducativa de l'Alta Ribagorça. El taller s'engloba dins un conjunt d'activitats enfocades en el marc de projectes d'innovació social i digital.Fotografia de la presentació de la programació de #gòTICestiu19

Temporada estival al Punt TIC - Òmnia gòTIC de Tàrrega

L’acte ha aplegat a una quarantena de persones i ha comptat amb la participació de Joan Palou, regidor d'Acció Social, Treball i Família i Ramon Oromí, dinamitzador del servei. El 16 i 17 de maig es podran fer les inscripcions de manera presencial. 
 
NOTÍCIES
 

Mind Map

7a edició de les Jornades de Productes de suport de Disseny Lliure i Baix Cost

Sota el lema «Compartir, cooperar, conèixer» el proper 18 de maig, la Fundació Nexe i ESAAC Bajo Coste organitzen les VII Jornades de Productes de Suport de Disseny Obert.

 

Cloenda Enfoca`t 2016

Vols treballar en una empresa tecnològica? Enfoca't!

Enfoca'T és un programa gratuït per acostar a joves i empreses del sector tecnològic que busquen perfils professionals específics de la mà de Fundació Esplai.

 

Imatge d`un smartphone

Subvencions per a empreses que incorporin la llengua catalana en productes tecnològics

L'objecte és promoure actuacions específiques en actuacions destinades a incorporar la llengua catalana en productes i serveis tecnològics. Termini obert fins el 22 de maig.

 
 
 
AGENDA
 
 
Webinar sobre mobilitat “verda” escolar i aplicacions urbanes de l’internet de les coses
14 de maig [+info]
Jornada ITworldEdu 2019
Del 16 al 17 de maig [+info]
Taller Edcamp: Gènere, Tecnologia i Educació
1 de juny [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC