Cloenda Enfoca't 2016
Cloenda Enfoca't 2016. Autor: Fundació Catalana de l'Esplai. 2016. Llicència: Tots els drets reservats.

El projecte Enfoca’t s'emmarca dins la iniciativa ICT Youth Employment de Fundació Esplai per a lluitar contra l'atur juvenil a través de la formació de joves beneficiaris de la Garantia Juvenil per a la seva posterior inserció en el sector tecnològic amb l'objectiu de preparar-los per a treballar com programadors júnior o treballadors de dades en empreses del sector tecnològic de Catalunya.

Aquesta tercera edició, que compta amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, es desenvoluparà a Barcelona i a Tarragona i pretén la formació de 210 joves. L'objectiu és aconseguir l’inserció del 70% de les persones participants.

Els cursos previstos es poden consultar a través de la pàgina web del programa i s'adreça a joves d'entre 20-29 anys inscrits en el Programa de Garantia Juvenil del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i, a més, estiguin donats d'alta a demandants d’Ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Amb aquestes formacions podran reorientar o complimentar els seus perfils professionals a través de Cooding bootcamps, programes purament tècnics i intensius per aprendre a programar en diferents llenguages de programació com Java, C#, Javascript, formacions en BI, Python, QA/Testing, etc a més d'acompanyar-los en l'adquisició de les habilitats socials necessàries per incorporar-se a un entorn laboral canviant.

Es pot solicitar informació mitjançant Whatshapp: 627 966 313, a través de l'adreça electrònica empleo[a]fundacionesplai.org o omplint aquest formulari.