Fotografia de la presentació de la programació de #gòTICestiu19
El Punt TIC - Òmnia gòTIC de Tàrrega presenta la programació d'estiu. Autor: Ajuntament de Tàrrega. 2019. Llicència: Tots els drets reservats.

La programació #gòTICestiu19 inclou cursos sobre manteniment bàsic de l'ordinador, de disseny de presentacions multimèdia amb Google Slide, de fotografia digital, de gestió de la privacitat i la identitat digital i de acompanyament i orientació TIC.

Oromí ha afirmat que el motiu icònic que encapçala aquesta oferta formativa estival vol recordar a l'accés directe que es troba a la barra d'estat superior dels dispositius mòbils i que permet ajustar la brillantor i la temperatura del color de la pantalla. L’objectiu és representar la vocació del gòTIC de servei a la ciutadania, per aclarir els dubtes sobre l'ús de les TIC i posar llum, tot proposant eines, aplicacions i bones pràctiques que milloren la seua experiència digital.

Igualment es proposen fins a sis passejades amb els dispositius mòbils, per explorar les seues funcions sobre el terreny i per aprendre a utilitzar algunes apps interessant.

D’igual manera, completen l'oferta les franges setmanals d'accés i pràctica lliure, les d'acompanyament personalitzat i l'inici de la 16a temporada del gòTIC a Ràdio Tàrrega, espai setmanal en què es repassa l'actualitat tecnològica i es proposen recursos web i aplicacions mòbils.

Podeu consultar tota la programació del gòTIC Ajuntament de Tàrrega en aquest enllaç.