Grup de dinamitzadors/ores a la JdIS 2017
Grup de dinamitzadors/ores a la JdIS 2017. Autor: Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. 2017. Llicència: BY-NC-SA.

Durant l’any 2017, un grup de professionals de la dinamització social de les TIC es van constituir com a grup impulsor per al reconeixement, visualització, regulació i millora d'aquesta figura.

Amb l’objectiu d’iniciar un debat sobre el paper del dinamitzador/a TIC, les seves competències necessàries, formació, situació laboral, influència en el discurs social de les TIC i la seva estratègia, van realitzar un primer anàlisi a través d’una enquesta anònima sobre l’estat de la situació per veure en quins àmbits i condicions treballen els i les professionals i quin impacte genera en la societat la seva tasca.

L’informe resultats de l’anàlisi va permetre obtenir una primera fotografia per veure quina és la tendència general i establir unes línies de treball.

Una de les fites que s’han marcat des del grup impulsor és la d’anar revisant periòdicament com està la situació i amb aquest motiu tornen a convidar a tots els dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC a respondre "de forma honesta i el més precisa possible" a l’enquesta anònima que han elaborat. També demanen un cop de mà amb la difusió.

Les dades obtingudes seran publicades i compartides mitjançant un informe a través dels canals oficials (Xarxa Òmnia, Xarxa Punt TIC, Red Conecta) i a la web del grup impulsor.

Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a: dinamitzatic[arrova]gmail.com.