Ideathon de mobilitat de l'SmartCAT Challenge
Ideathon de mobilitat de l'SmartCAT Challenge.

En aquesta trobada es buscaran solucions smart a problemes de mobilitat en tres entorns diferents: ciutats, territori i polígons industrials.

Els i les participants, per equips, hauran de donar resposta a diferents reptes, com ara:

  • Gestionar l’aparcament a la via pública: el flux de cotxes i l’estacionament correcte.
  • Reduir el nombre de vehicles privats als centres de les ciutats.
  • Millorar el transport sostenible i públic, en especial en entorns extra urbans.
  • Millorar la informació i gestió del trànsit i aparcament de vehicles pesats, en especial en entorns industrials com els polígons.

La indeathon tindrà lloc dissabte 1 de juliol, a l’edifici Nodus del polígon industrial Can Salvatella de Barberà del Vallès. La inscripció es pot realitzar a través d'aquest enllaç.

L'smartCAT Challenge és una iniciativa de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya. En aquesta segona edició, persones emprenedores i ciutadania crearan solucions tecnològiques per a reptes de mobilitat i inclusió social.

Amb les ideathon es donarà inici a un procés de quatre mesos, durant els quals els i les participants tindran accés a la plataforma d’incubació online d'Smart City Hack i disposaran de mentors/ores i recursos tecnològics que els guiaran per poder transformar les seves idees inicials en projectes reals.

El repte finalitzarà amb una competició online, on públic i jurat triaran les millors solucions que competiran a la final que tindrà lloc a la tardor del 2017. El millor projecte de cada temàtica tindrà la possibilitat de realitzar una prova pilot dins del marc del Catalonia SmartLab.

Quan

On

Nodus Barberà
Carrer de Mogoda, 1
08210