Temple Point ICT

Oriol Cesena de l'empresa Focalizza fent la xerrada a Tremp
Post to 19/11/2013
0
En el marc del Crea, incuba, emprèn s’ha dut a terme la segona xerrada adreçada a joves emprenedors de Tremp i Pallars Jussà.
Projecte "Crea, incuba i emprèn" a Tremp
Post to 09/10/2013
0
Des del viver d’empreses joves La incubadora i en el marc del Pla Local de Joventut de l’Ajuntament de Tremp arriba el projecte Crea, Incuba, Emprèn.
Una formació al Punt TIC de Tremp
Post to 18/12/2012
0
Dins del programa de Treball als  Barris, promogut pel Departament de Treball i l’Ajuntament de Tremp, l'e-centre Tremp forma més d'un centenar de persones.
Participants de l'e-centre Tremp
Post to 16/10/2012
0
El passat mes de setembre va començar a l'e-centre Tremp el curs d'iniciació a la informàtica i Internet, i el dilluns passat el de reparació d’ordinadors.
Part del cartell de la formació tardor 2012 a l'e-centre Tremp
Post to 18/09/2012
0
L'oferta formativa del quart trimestre al Punt TIC e-centre Tremp és àmplia i variada. Comença amb una formació en iniciació a la informàtica i Internet dirigit a persones que es volen iniciar en aquest àmbit i...
Foto del curs de reparació d'ordinadors a l'e-centre Tremp
Post to 16/04/2012
0
La formació del primer trimestre del Punt TIC e-centre Tremp ha finalitzat amb tres cursos duts a terme: iniciació a la informàtica i Internet dirigit d’una banda a dones i de l’altra a pagesos (...
Cartell de la formació AgroTIC a Tremp
Post to 15/02/2012
0
AgroTIC és un curs formatiu de 40 hores dirigit a pagesos/es de la comarca del Pallars Jussà. En l'organització del curs, que formarà en competències ACTIC, col·laboren la Unió de Pagesos i el...
Alumnes de l'ESO realitzant un curs al Punt TIC de Tremp
Post to 19/01/2012
0
El Punt TIC de Tremp col·labora amb el Centre de Recursos del Pallars Jussà i la resta de centres educatius oferint suport als alumnes de 4t d'ESO a l'hora d’elaborar el seu projecte de recerca.
Grup que ha finalitzat la formació Connecta't a Tremp
Post to 19/10/2011
0
Finalitza la quarta edició de la formació en informàtica i Internet dirigida a persones en situació d'atur, dins del programa Connecta’t organitzada per l’Ajuntament de Tremp i el Departament de Treball (SOC).
Carme Badia, dinamitzadora Punt TIC Tremp
Post to 23/05/2011
0
El Punt TIC e-centre de Tremp promou tallers i seminaris gratuïts que s'inclouen en el projecte RURALeNTER, un programa europeu d'aprenentatge permanent que pretén preparar els ciutadans de zones rurals per a...
Subscribe to Temple Point ICT