El dijous 30 de març de 10 a 11 h celebrem una nova trobada virtual per a membres de la Xarxa Punt TIC. Comptarem amb Judith Membrives, tècnica de digitalització de Lafede.cat.

Imatge robot
Imatge robot. 2019. Font: Pexels. License: BY-SA.

La trobada virtual 'Explorant el futur de l'educació a través de l'intel·ligència artificial i els drets humans' parlarà de la importància de la mirada dels drets humans en la intel·ligència artificial des de l'àmbit educatiu. Se celebrarà el dijous 30/03 de 10 a 11 h i comptarem amb la Judith Membrives, graduada en comunicació i disseny multimèdia i màster en filosofia per a reptes contemporanis tecnocientífics. És tècnica de digitalització a Lafede.cat.

Ens explicarà la feina que fan des del Grup de Digitalització i Drets Humans de Lafede.cat i, concretament, parlarà sobre casos pràctics de polítiques públiques d’Intel·ligència Artificial. Repassarem amb ella alguns conceptes que ens ajudaran a entendre com els algorismes influeixen en la nostra vida i a pensar una IA més democràtica, diversa, decolonial i respectuosa amb els drets humans.

La sessió està adreçada a persones dinamitzadores i entitats gestores de la Xarxa Punt TIC. Pots realitzar la teva inscripció omplint aquest formulari.