Cartell de la Viquimarató Dones i Ciència UPF
Cartell de la Viquimarató Dones i Ciència UPF.

Viquidones UPF: Viquimarató

L'11 de febrer el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona acollirà la Viquimarató: dones i ciència, a càrrec del grup de treball Viquidones UPF vinculat a UPF Igualtat, en col·laboració amb Amical Wikimedia.

Es realitzarà de 16:00 a les 20:00 hores a la sala Ramón y Cajal del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB).

L’objectiu de la trobada és augmentar la presència de les científiques a la Viquipèdia i reduir la bretxa de gènere. Es farà una petita introducció de les eines de la plataforma i es treballarà sobre biografies i articles on les aportacions científiques de les dones no hi estan prou ben reflectides. Biblioteca UPF. 

Xarxes Socials UPF

Campanya de sensibilització a través del HT #SheInspiresMe. L'objectiu és donar a conèixer la contribució que han realitzat les dones a la ciència a partir de vídeos realitzats per la comunitat universitària, ampliant els models de referència del coneixement científic i trencant els imaginaris androcèntrics. L'11 de febrer en faran difusió a través dels perfils institucionals de la UPF a Facebook, Twitter i Instagram.

Exposició Les veus de la Igualtat

En el marc de Les veus de la Igualtat, una exposició virtual atemporal creada per la Biblioteca de la UPF, es troben referències i obres sobre científiques pioneres i més contemporànies:

When

Where

Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
Carrer del Dr. Aiguader, 88
08003