Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Activitats de la Universitat Pompeu i Fabra pel Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència 2020

11/02/2020
de 09:00 a 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Cartell de la Viquimarató Dones i Ciència UPF
Cartell de la Viquimarató Dones i Ciència UPF. Llicència: BY-SA

El dia 11 de febrer, Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, la Universitat Pompeu i Fabra de Barcelona es suma a la iniciativa amb diferents accions activitats. Una d'elles, una Viquimarató de dones per augmentar la presència de dones científiques a la Viquipèdia.

Viquidones UPF: Viquimarató

L'11 de febrer el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona acollirà la Viquimarató: dones i ciència, a càrrec del grup de treball Viquidones UPF vinculat a UPF Igualtat, en col·laboració amb Amical Wikimedia.

Es realitzarà de 16:00 a les 20:00 hores a la sala Ramón y Cajal del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB).

L’objectiu de la trobada és augmentar la presència de les científiques a la Viquipèdia i reduir la bretxa de gènere. Es farà una petita introducció de les eines de la plataforma i es treballarà sobre biografies i articles on les aportacions científiques de les dones no hi estan prou ben reflectides. Biblioteca UPF. 

Xarxes Socials UPF

Campanya de sensibilització a través del HT #SheInspiresMe. L'objectiu és donar a conèixer la contribució que han realitzat les dones a la ciència a partir de vídeos realitzats per la comunitat universitària, ampliant els models de referència del coneixement científic i trencant els imaginaris androcèntrics. L'11 de febrer en faran difusió a través dels perfils institucionals de la UPF a Facebook, Twitter i Instagram.

Exposició Les veus de la Igualtat

En el marc de Les veus de la Igualtat, una exposició virtual atemporal creada per la Biblioteca de la UPF, es troben referències i obres sobre científiques pioneres i més contemporànies:

Detalls del curs

Data: 
dimarts, 11 febrer, 2020 - 09:00 a 20:00
Tipus de curs: 
presencial
Lloc:
Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
Carrer del Dr. Aiguader, 88 Barcelona

Et pot interessat també