Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Els assistents de veu, també en català

Posted on 03/02/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Assistents de veu en català
Assistents de veu en català, for Pexels. 2019. Licence: BY-SA

La Direcció General de Política Lingüística i la Direcció General de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya organitzen una jornada sobre assistents de veu en català el divendres 14 de febrer.

Els assistents de veu i els altaveus intel·ligents estan a l'ordre del dia. Són una de les tecnologies més de moda actualment amb un objectiu clar: fer-nos la vida més fàcil i ajudar-nos en el nostre dia a dia.

Per això, la Jornada sobre assistents de veu en llengua catalana, organitzada per la Direcció General de Política Lingüística i la Direcció General de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de Movistar Centre i de la Fundació puntCAT, vol mostrar la importància que les TIC i, especialment, els assistents de veu tenen per a la llengua catalana.

A més a més aprofundirà en l’estratègia del Govern per abordar aquest repte i les experiències que s'estan impulsant des de diverses empreses i entitats.

La jornada es realitzarà el divendres 14 de febrer a les 10 h. al Movistar Centre de Barcelona i estarà conduïda per la periodista Mariola Dinarès de Catalunya Ràdio i comptarà amb persones representats d'entitats i empreses del sector com Col·lectivaT, Softcatalà, Verbio o Lavinia entre altres.

Per poder assistir a l'acte, la inscripció és obligatòria i està disponible en aquest enllaç.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.