Assistents de veu en català
Assistents de veu en català. Author: Pexels. 2019. License: BY-SA.

Els assistents de veu i els altaveus intel·ligents estan a l'ordre del dia. Són una de les tecnologies més de moda actualment amb un objectiu clar: fer-nos la vida més fàcil i ajudar-nos en el nostre dia a dia.

Per això, la Jornada sobre assistents de veu en llengua catalana, organitzada per la Direcció General de Política Lingüística i la Direcció General de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de Movistar Centre i de la Fundació puntCAT, vol mostrar la importància que les TIC i, especialment, els assistents de veu tenen per a la llengua catalana.

A més a més aprofundirà en l’estratègia del Govern per abordar aquest repte i les experiències que s'estan impulsant des de diverses empreses i entitats.

La jornada es realitzarà el divendres 14 de febrer a les 10 h. al Movistar Centre de Barcelona i estarà conduïda per la periodista Mariola Dinarès de Catalunya Ràdio i comptarà amb persones representats d'entitats i empreses del sector com Col·lectivaT, Softcatalà, Verbio o Lavinia entre altres.

Per poder assistir a l'acte, la inscripció és obligatòria i està disponible en aquest enllaç.