La Direcció General de Política Lingüística i la Direcció General de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya organitzen una jornada sobre assistents de veu en català el divendres 14 de febrer.

Assistents de veu en català
Assistents de veu en català. Autor: Pexels. 2019. Llicència: BY-SA.

Els assistents de veu i els altaveus intel·ligents estan a l'ordre del dia. Són una de les tecnologies més de moda actualment amb un objectiu clar: fer-nos la vida més fàcil i ajudar-nos en el nostre dia a dia.

Per això, la Jornada sobre assistents de veu en llengua catalana, organitzada per la Direcció General de Política Lingüística i la Direcció General de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de Movistar Centre i de la Fundació puntCAT, vol mostrar la importància que les TIC i, especialment, els assistents de veu tenen per a la llengua catalana.

A més a més aprofundirà en l’estratègia del Govern per abordar aquest repte i les experiències que s'estan impulsant des de diverses empreses i entitats.

La jornada es realitzarà el divendres 14 de febrer a les 10 h. al Movistar Centre de Barcelona i estarà conduïda per la periodista Mariola Dinarès de Catalunya Ràdio i comptarà amb persones representats d'entitats i empreses del sector com Col·lectivaT, Softcatalà, Verbio o Lavinia entre altres.

Per poder assistir a l'acte, la inscripció és obligatòria i està disponible en aquest enllaç.