Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Dades Obertes en l’educació de les noves generacions

16/01/2020
de 09:00 a 11:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge per difondre la 5a sessió sobre dades obertes en l’educació de les noves generacions
Imatge per difondre la 5a sessió sobre dades obertes en l’educació de les noves generacions. Source: Pexels. Licence: BY-SA

La Direcció General de Transparència i Dades Obertes, amb la col·laboració de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya organitza la 5a sessió de Cafè amb dades: Dades Obertes en l’educació de les noves generacions en proper dijous 16 de gener a les 9am a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Aquesta edició tractarà sobre com les dades obertes estan incidint en les polítiques adreçades als més joves i a la inclusió social i comptarà amb tres ponències que mostren l'adaptació del sector a aquesta nova realitat: 

1. Ponència d'en Joan Llosada, coordinador de la Unitat d’anàlisi de dades i avaluació de la Direcció General d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, exposarà l’obertura i la reutilització de dades del servei d’acollida del jovent emigrat no acompanyat.

2. Ponència d'en Julià Urrutia, cap del Servei de Projectes Estratègics i Transparència, ens explicarà els projectes d’obertura i reutilització de dades del Departament d’Educació. 

3. “Repte Barcelona Dades Obertes”, iniciativa pionera i principal exemple del primer principi del "Decàleg de principis de dades ciutadanes" de Eurocities. Impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, consisteix en un concurs escolar per proposar accions de millora en base a l’anàlisi i reutilització de les dades obertes de l’Ajuntament.

Comptarem amb tots els seus protagonistes: Mercè Fígols, responsable del Servei Open Data BCN de l'Ajuntament de Barcelona i del projecte; Susana Navarro, referent dels programes STEAM del Consorci d’Educació de Barcelona; Oleguer Sagarra, co-fundador i científic de dades de l’empresa Dribia i Cesc Moliné, professor de l’Institut guanyador del Repte, l’INS Vila de Gràcia, i els seus alumnes exposaran la proposta guanyadora de l’edició del 2019.

Detalls del curs

Date: 
Thursday, 16 January, 2020 - 09:00 to 11:00
Course type: 
presencial
Place:
Escola d’Administració Pública de Catalunya
Carrer de Girona, 20 Barcelona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

You may be interested