Imatge dels 20 anys de l'Òmnia
Imatge dels 20 anys de l'Òmnia. Author: Xarxa Òmnia. 2019. License: All rights reserved.

Per celebrar l’aniversari del programa, la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) organitza una jornada per a persones dinamitzadores, participants, institucions i entitats col·laboradores per compartir un moment de trobada i celebració.

El 21 de novembrea la torre Telefònica de Barcelona, de 9.30 h a les 16.30 h, tothom podrà conèixer el significat del programa Òmnia i conèixer de primera mà les bones pràctiques que s’han desenvolupat al llarg d'aquests anys als diferents punts i els resultats del procés participatiu d’enguany.

L'acte, començarà amb una benvinguda institucional per part del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i continuarà amb una taula rodona on persones dinamitzadores, entitats i participants parlaran, de manera vivencial, què ha significat l’ÒMNIA per a cadascun d’ells.

A continuació, l'Ismael PeñaDirector General de Participació Ciutadana i Processos Electorals del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència farà una ponència sobre els resultats del procés participatiu 'Repensem l'Òmnia' sobre el futur de la Xarxa Òmnia. També, es realitzarà una dinàmica participativa amb les persones assistents dinamitzada pel conductor de l’acte, Pep Oliveras de Colectic.

Després de la pausa per a dinar, persones dinamitzadores que exposaran bones pràctiques d’aquests 20 anys.

Tota la informació sobre el programa la podeu trobar en aquest enllaç.