Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Xarxa Òmnia fa 20 anys

Posted on 13/11/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge dels 20 anys de l'Òmnia
Imatge dels 20 anys de l'Òmnia, for Xarxa Òmnia. 2019. Licence: Tots els drets reservats

El 21 de novembre, la Xarxa Òmnia celebra el seu vintè aniversari. Actualment, compta amb 113 punts distribuïts pel territori català que atenen a més de 40.000 participants i més de 3.000 activitats.

Per celebrar l’aniversari del programa, la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) organitza una jornada per a persones dinamitzadores, participants, institucions i entitats col·laboradores per compartir un moment de trobada i celebració.

El 21 de novembrea la torre Telefònica de Barcelona, de 9.30 h a les 16.30 h, tothom podrà conèixer el significat del programa Òmnia i conèixer de primera mà les bones pràctiques que s’han desenvolupat al llarg d'aquests anys als diferents punts i els resultats del procés participatiu d’enguany.

L'acte, començarà amb una benvinguda institucional per part del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i continuarà amb una taula rodona on persones dinamitzadores, entitats i participants parlaran, de manera vivencial, què ha significat l’ÒMNIA per a cadascun d’ells.

A continuació, l'Ismael PeñaDirector General de Participació Ciutadana i Processos Electorals del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència farà una ponència sobre els resultats del procés participatiu 'Repensem l'Òmnia' sobre el futur de la Xarxa Òmnia. També, es realitzarà una dinàmica participativa amb les persones assistents dinamitzada pel conductor de l’acte, Pep Oliveras de Colectic.

Després de la pausa per a dinar, persones dinamitzadores que exposaran bones pràctiques d’aquests 20 anys.

Tota la informació sobre el programa la podeu trobar en aquest enllaç.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.