Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Octubre, el mes Europeu de la Ciberseguretat

Posted on 02/10/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Campanya Cyber Sec Month 2019
Campanya Cyber Sec Month 2019, for European Cyber Security Month. Licence: Tots els drets reservats

Octubre és el Cyber Sec Month, el mes de la seguretat cibernètica, que es celebra en tots els Estats membres de la Unió Europea per a generar consciència en relació a les ciberamenaces i promoure la ciberseguretat entre la ciutadania i les organitzacions. Us expliquem en què consisteix.

Vivim en un món connectat digitalment i educar sobre la seguretat a Internet és molt important per a la creació d'una cultura de salut i seguretat cibernètica on la sensibilització és el primer pas. 

Durant tot el mes d'octubre, la European Cyber Security Month realitza la campanya 2019 del Cyber Sec Month, amb 31 dies dedicats a la seguretat digital a la xarxa. Els països europeus s’omplen d'actes i activitats per generar consciència i promoure un ús més segur d’Internet. Enguany, la campanya es divideix en dues parts i tracta dues temàtiques:

  • Del 1-13 d'octubre: Dedicada a la cibergiene. Es busca ajudar el públic a establir i mantenir rutines diàries, comprovacions i comportaments generals necessaris per mantenir-se en seguretat en línia.

  • Del 14-31 d'octubre: Dedicada a la les tecnologies emergents. Aquestes tecnologies són eines que dintre de 5-10 anys poden provocar una gran revolució i canviar la manera en què funcionem. No obstant això, encara no estan ben establertes o no s'han desenvolupat prou.

A més, la European Cyber Security Monthofereix un test de 10 minuts per comprovar com esteu actualitzats amb la seguretat de la xarxa i actualitzar els vostres coneixements de seguretat d’internet. Només està disponible en anglès. 

I si voleu conèixer més eines i recursos, podeu trobar-ne molts al web de la campanya Internet Segura del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT).

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.