Campanya Cyber Sec Month 2019
Campanya Cyber Sec Month 2019. Autor: European Cyber Security Month. Licencia: Todos los derechos reservados.

Vivim en un món connectat digitalment i educar sobre la seguretat a Internet és molt important per a la creació d'una cultura de salut i seguretat cibernètica on la sensibilització és el primer pas. 

Durant tot el mes d'octubre, la European Cyber Security Month realitza la campanya 2019 del Cyber Sec Month, amb 31 dies dedicats a la seguretat digital a la xarxa. Els països europeus s’omplen d'actes i activitats per generar consciència i promoure un ús més segur d’Internet. Enguany, la campanya es divideix en dues parts i tracta dues temàtiques:

  • Del 1-13 d'octubre: Dedicada a la cibergiene. Es busca ajudar el públic a establir i mantenir rutines diàries, comprovacions i comportaments generals necessaris per mantenir-se en seguretat en línia.

  • Del 14-31 d'octubre: Dedicada a la les tecnologies emergents. Aquestes tecnologies són eines que dintre de 5-10 anys poden provocar una gran revolució i canviar la manera en què funcionem. No obstant això, encara no estan ben establertes o no s'han desenvolupat prou.

A més, la European Cyber Security Monthofereix un test de 10 minuts per comprovar com esteu actualitzats amb la seguretat de la xarxa i actualitzar els vostres coneixements de seguretat d’internet. Només està disponible en anglès. 

I si voleu conèixer més eines i recursos, podeu trobar-ne molts al web de la campanya Internet Segura del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT).