Cartell de la programació de tardor a l'Òmnia CPS Francesc Palau
Cartell de la programació de tardor a l'Òmnia CPS Francesc Palau. Author: Òmnia CPS Francesc Palau. 2019. License: All rights reserved.

Aquest curs, el Punt Òmnia CPS Francesc Palau proporciona cursos des d'un nivell d'ofimàtica bàsic a d'altres adaptats a les necessitats de les persones del centre.

La programació durant els mesos de tardor es basa en cursos quadrimestrals, píndoles formatives i un servei d'atenció personalitzat per l'alumnat que vulgui aprendre noves tecnologies. 

La programació quadrimestral començarà l'1 d'octubre amb diferents formacions i activitats:

- Introducció a la informàtica bàsica (dilluns de 9.30-11h)
- Full de Càlcul 
- Fotografia Social
- Telèfon mòbil
- Taller d'escriptura amb ordinador
- Reforç escolar amb informàtica per als infants

A més a més, s'oferiran grups tutoritzats i d'ús comunitari depenent de les necessitats de l'alumnat. Com a novetat, aquest curs incorporem les 

Com a novetat d'aquest curs, incorporen les píndoles formatives, un programa propi que es realitzaran els dilluns de 16:30 a 18h, on cada mes i mig s'oferiran tallers en funció dels interessos dels usuaris/es. La primera píndola formativa que hi ha plantejada és "Editar imatges amb GIMP", una eina lliure d'edició i creació d'imatges.

El servei d'atenció personalitzat per l'alumnat que vulgui aprendre noves tecnologies arrencarà la darrera quincena de setembre els dies dilluns, dimarts i dijous que comptarà amb el suport d'una persona dinamitzadora i voluntàries per poder facilitar una atenció més individualitzada. 

Amb aquestes formacions, esperen "poder ajudar a tota la població a optimitzar les seves competències digitals i alhora oferir un espai d'acollida, solidaritat, comprensió i d'empatia".