Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Prevenint les relacions abusives entre nois i noies a Sant Boi de Llobregat

Posted on 27/05/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge del 8è Fòrum de convivència de Sant Boi
Imatge del 8è Fòrum de convivència de Sant Boi, for Ajuntament de Sant Boi del Llobregat. 2019. Licence: BY-SA

Els joves del Punt Òmnia Esplai Eixida participen en la campanya ‘Això no és amor’ amb un vídeo per denunciar i conscienciar sobre les violències masclistes entre el jovent.

Amb motiu del 8è Fòrum de Convivència celebrat el passat 2 d’abril i impulsat per la “Xarxa d’Educadors i Alumnes per la Convivència” del municipi, en el qual van participar 10 centres educatius de secundària i diferents recursos socioeducatius, el Punt Òmnia Esplai Eixida va presentar el vídeo “Això no és amor”, un treball elaborat pel jovent del centre juntament amb altres treballs audiovisuals del municipi.

L' edició d’enguany s’han treballat aspectes com els nous rols de gènere i com poden afectar a la parella i les relacions socials, la importància de les relacions sanes entre nois i noies, la identificació dels micromasclismes en l’adolescència i els mites sobre les relacions de parella en l’adolescència.

La campanya de sensibilització “Això no és amor” és una actuació de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat per a la prevenció de la violència masclista entre els i les joves. Majoritàriament, el seu àmbit de desenvolupament són les xarxes socials tot que també té accions presencials puntuals així com difusió en paper (cartells, postals…).

L’objectiu de la campanya és donar eines als joves per poder detectar situacions d’abús en les seves relacions i abordar les situacions de violència masclista, ja siguin viscudes en primera persona o en l’entorn proper.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.