Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Trobada territorial a Sant Feliu: de l'alfabetització digital a la innovació social ciutadana

Posted on 17/04/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Persones dinamitzadores a la trobada territorial de Ripoll
Persones dinamitzadores a la trobada territorial de Ripoll, for Oficina Tècnica de la Xarxa PuntTIC. 2019. Licence: BY-SA

El Punt TIC de Sant Feliu de Llobregat acollirà la quarta trobada, que es desenvoluparà en horari de matí. L'objectiu és que les persones dinamitzadores i altres agents de la Xarxa Punt TIC de tot el territori puguin compartir experiències i generar sinergies al voltant de la Innovació social. La inscripció ja està oberta!

La trobada d'aquest mes de maig pretén generar propostes de co-creació de la xarxa, així com conèixer diferents projectes que es realitzen a Sant Feliu en relació al Punt TIC i l'ajuntament. Especialment dirigit a les persones dinamitzadores i entitats més properes, però obert a totes aquelles persones que s'hi vulguin sumar a construir.

El Punt TIC de Sant Feliu Co-Innova - Torre del Roser (Carrer Joan XXIII, 14. Sant Feliu de Llobregat) acollirà la jornada, que tindrà lloc dijous 23 de maig, de 9.30 a 14.30 hores. Ja podeu realitzar la inscripció a la jornada.

Programa

9:30h  Benvinguda institucional i visita al Punt TIC Sant Feliu i la Torre del Roser/Edifici Co-Innova.

10:00h  Presentació i trajectòria Punt TIC Sant Feliu. De l’alfabetizació digital a la innovació social digital. A càrrec de Pablo Muiño, tècnic de Sant Feliu Innova.

10:30h HÈLIX ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

 • Code Club: iniciació a la programació d’ordinadors per infants. Col·laboració público-privada amb Biblioteca i l’entitat CRIDEM. A càrrec de Txell Pedreño, ciutadana innovadora, co-fundadora de Cridem.
 • Alfabetització digital per a menors estrangers no acompanyats (Menas). Centre d’Acollida Mirabolà. (Gestió SUARA Cooperativa). Ponència a càrrec de Cristina Pareja, ex dinamitzadora del Punt TIC, col·laboradora de Sant Feliu Innova i actual Treballadora Social del Mirabolà.

10:45h  HÈLIX CIUTADANIA

 • Presentació del projecte “Club de Makers Sant Feliu: ciudania empoderada”. A càrrec de Francisco Sánchez, facilitador digital i Daniel Cruz coordinador de la Cooperativa de fabricació digital Tangencial, cooperativa de fabricació digital.

11:00h  Pausa

11:30h  “Algú ho havia de dir”- Roll playing amb interacció amb el públic. A càrrec de l’equip de Pablo Muiño i Gemma Antolí, tècnics de Sant Feliu Innova.

12:00h HÈLIX EMPRESA/EMPRENEDORIA

 •  Experiències Urban Social LAB. A càrrec d’Alejandro Blanco, tècnic de Sant Feliu Innova.

12:15h HÈLIX COMUNITAT EDUCATIVA.

 • AAEE (Escoles de Sant Feliu, Escoles d’Educació especial i PFI de l’Aula SF). A càrrec de Gemma Antolí
 • Technovation Challenge. A càrrec de la mentora Anna Castilla.

12:30h Dinàmica final col.lectiva. CO-Dissenyem els nous Punts TIC.

 • Reflexionant sobre els espais ideals, maquinària, perfils dels dinamitzadors/es i continguts d’un Punt TIC. A càrrec de l’equip de SFI. Amb el suport com a co dinamitzadors d’Antonio Collado, Anna Inglés, Arnau Serra i Pep Oliveras.
 • Conclusions finals a càrrec de Ricard Benítez tècnic de la Direcció General de Societat Digital de la Generalitat.

13:30h Cloenda
 

 

Add new comment

Plain text

 • No HTML tags allowed.
 • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
 • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.