Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Convocat el XIII Premi Espiral

Posted on 08/04/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Nou logotip del Premi Espiral
Fins a l'1 de maig està obert el període per participar en el XII Premi Espiral, for Premi Espiral. Licence: Tots els drets reservats

En aquesta tretzena edició el Premi Edublogs passa a anomenar-se Premi Espiral, amb la voluntat de destacar que darrere dels blogs educatius premiats hi ha les persones que fan possible la innovació a les aules. El període per presentar-hi experiències està obert fins a l'1 de maig de 2019.

L'Associació Espiral, Educació i Tecnologia pretén amb aquesta convocatòria valorar la importància i repercussió d'experiències educatives, desenvolupades amb ajuda d'eines digitals, per al desenvolupament de continguts curriculars i motivació de l'alumnat. Així com, reconèixer el treball dels diferents professionals de l'educació a través de l'aplicació de tendències educatives a l'aula.

En aquesta tretzena edició del premi no només canvia el nom, també ho fan les categories en què es pot participar. Així, n'hi ha una dedicada a les tendències en pràctica i desenvolupament, i una altra a les tendències en perspectiva:

Categoria 1: Tendències en pràctica i desenvolupament

Tendències que per la seva trajectòria i pràctica mereixen ser presentades i difoses, valorant la fortalesa que les guia i la maduresa dels seus dissenyadors/ores versades en Gamificació, Flipper Classroom, ABP i MicroAprendizaje.

  • Infantil
  • Primària
  • Secundària
  • Batxillerat
  • FP
  • Adults-Universitat

Categoria 2. Tendències en perspectiva

Tendències que pel seu caràcter innovador comencen a sorgir a les aules, als centres, amb vocació de futur. Versadas en neuroeducación, Sistemes Conversacionals, Aprenentatge Basat en Esdeveniments, Wearables i Big Data.

La inscripció de candidatures està obert des del 25 de març de 2019 i s'hi podrà participar fins a l'1 de maig. Aviat es donarà a conèixer on i quan es farà l'acte de lliurament de premis.

Per a més informació, podeu consultar les bases del premi.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.