Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Coworking Spain Conference 2019

From 24/04/2019 - 08:45
to 25/04/2019 - 18:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge de difusió de la Coworking Spain Conference 2019
Coworking Spain Conference 2019 tindrà lloc el 24 i 25 d'abril, a Alacant. Source: Coworking Spain Conference. Licence: Tots els drets reservats

La Coworking Spain Conference 2019 tindrà lloc el 24 i 25 d'abril, a l'Auditori de la Diputació d'Alacant. Sota el lema 'Redefinint el sector', aplegarà la comunitat 'coworking' de l'Estat espanyol. En la seva vuitena edició, la conferència fa una aposta per la igualtat de gènere i el 53'8% dels ponents seran dones.

La Coworking Spain Conference és l'esdeveniment anual que serveix com a punt de trobada per analitzar les noves tendències, problemàtiques i oportunitats del sector del cotreball. S'hi donen cita tant els gestors i gestores d'aquests espais, com les persones emprenedores que s'hi apleguen.

Organitzat per Coworking Spain, CoEspai i Marc Navarro, enguany se celebrarà la vuitena edició de la trobada. Tindrà lloc a la ciutat d'Alacant, concretament a l'Auditori de la Diputació d'Alacant (Passeig Campoamor, S/N), el 24 i 25 d'abril. A més, el dia 26 aprofiten per organitzar la 'Coworking Academy', amb sis 'masterclass' sobre diferents temàtiques relacionades amb el cotreball. 

A la plana web de l'esdeveniment es pot consultar el programa i la informació sobre els ponents. Les entrades estan en venda.

Detalls del curs

Date: 
Wednesday, 24 April, 2019 - 08:45 to Thursday, 25 April, 2019 - 18:00
Place:
Auditori de la Diputació d'Alacant
Paseo Campoamor, S/N Alacant

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.