Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Últims dies per participar en la primera convocatòria de SuaraLab

Posted on 01/04/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge per anunciar la primera convocatòria de SuaraLab
SuaraLab busca 'start-ups' que proposin solucions disruptives per a la cura i atenció de les persones a domicili, for SuaraLab

El laboratori d'innovació social de Suara Cooperativa busca 'start-ups' que proposin solucions disruptives per a la cura i atenció de les persones a domicili. Les empreses podran formar part d'un programa d'incubació i allotjar-se al LAB situat al districte 22@ de Barcelona. Termini: 4 d'abril de 2019.

SuaraLab, laboratori d’innovació social, és una iniciativa de Suara Cooperativa que pretén donar suport a l'emprenedoria social. Busca donar resposta als reptes socials de forma disruptiva per transformar l'entorn i l'atenció a les persones. Es va posar en marxa l'any 2018, però, fins a principis de 2019, ha estat un espai per desenvolupar proves pilot amb quatre projectes propis gestionats per professionals de la cooperativa.

A finals de febrer de 2019 va obrir la seva primera convocatòria oberta, adreçada a 'start-ups' tecnològiques que proposin solucions disruptives per a la cura i atenció de les persones a domicili. Ofereix a les empreses emergents que en surtin seleccionades un programa d'incubació, que inclou formació, mentoratge social, assessorament i suport, un espai de treball al districte 22@ de Barcelona,'networking', suport en la recerca de finançament i l'opció de fer proves pilot.

El període per presentar-hi candidatures acaba dijous 4 d'abril. Es poden consultar les bases i descarregar en formulari d'inscripció en aquest enllaç.

Dimecres 3 d'abril, a les 18.00 hores, es farà una sessió informativa sobre la convocatòria. Serà a la seu de Suara Cooperativa, al Carrer de Sancho de Ávila, 52, de Barcelona. Cal confirmar assistència.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.