Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Fundación Esplai busca testimonis de noies sobre tecnologia i rols de gènere

Posted on 26/03/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Cartell de la segona edició de la campanya de sensibilització #ChicasInTech
La Fundación Esplai engega la segona edició de la campanya de sensibilització #ChicasInTech, for Fundación Esplai. Licence: Tots els drets reservats

Ho fa en el marc de la segona edició de la campanya de sensibilització #ChicasInTech, que pretén animar més nenes i adolescents a triar vocacions relacionades amb la tecnologia. La fundació difondrà el material que rebi a través de les xarxes socials i la campanya es tancarà amb un acte el 25 d'abril, Dia Internacional de les Nenes en les TIC 2019.

Després de l'èxit de la primera edició, la Fundación Esplai va engegar la segona edició de la campanya #ChicasInTech el passat 8 de març, tot coincidint amb el Dia Internacional de les Dones. Fins al 25 d'abril, anima les entitats socials, persones particulars i institucions a participar-hi. El que han de fer és recollir en una peça de vídeo les opinions de les nenes i adolescents del seu voltant sobre la tecnologia i els rols de gènere que se li atribueixen.

A més de recollir les impressions de les més joves, la iniciativa anima a les dones que treballen en aquest àmbit a explicar les seves experiències. Amb la voluntat que això ajudi a generar un diàleg intergeneracional entre les participants.

Els vídeos es poden fer arribar a l'adreça de correu gporres[arrova]fundacionesplai.org. La Fundación Esplai farà difusió a través dels seus perfils a les xarxes socials de tot el material que els arribi.

El 25 d'abril, Dia Internacional de les Nenes en les TIC 2019, se celebrarà un acte de tancament, que comptarà amb la presència de persones que hagin participat en la campanya.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.