Cartell de la segona edició de la campanya de sensibilització #ChicasInTech
La Fundación Esplai engega la segona edició de la campanya de sensibilització #ChicasInTech. Autor: Fundación Esplai. Licencia: Todos los derechos reservados.

Després de l'èxit de la primera edició, la Fundación Esplai va engegar la segona edició de la campanya #ChicasInTech el passat 8 de març, tot coincidint amb el Dia Internacional de les Dones. Fins al 25 d'abril, anima les entitats socials, persones particulars i institucions a participar-hi. El que han de fer és recollir en una peça de vídeo les opinions de les nenes i adolescents del seu voltant sobre la tecnologia i els rols de gènere que se li atribueixen.

A més de recollir les impressions de les més joves, la iniciativa anima a les dones que treballen en aquest àmbit a explicar les seves experiències. Amb la voluntat que això ajudi a generar un diàleg intergeneracional entre les participants.

Els vídeos es poden fer arribar a l'adreça de correu gporres[arrova]fundacionesplai.org. La Fundación Esplai farà difusió a través dels seus perfils a les xarxes socials de tot el material que els arribi.

El 25 d'abril, Dia Internacional de les Nenes en les TIC 2019, se celebrarà un acte de tancament, que comptarà amb la presència de persones que hagin participat en la campanya.