La Diputació de Barcelona convoca els Premis 'Apps&IoT for citizens', amb l'objectiu de fomentar la creació de serveis i aplicacions relacionats amb projectes innovadors d'internet de les coses (IoT). S'atorgaran dos premis, amb una dotació econòmica de 4.000 euros i 2.000 euros.

Convocats els Premis Apps&IoT 2019
Convocats els Premis Apps&IoT 2019. Author: Diputació de Barcelona. License: All rights reserved.

Els premis també prentenen potenciar la creació d’aplicacions mòbils o de portals web adaptats a dispositius mòbils, basats preferentment en dades obertes, el contingut de les quals estigui relacionat amb els àmbits d’actuació dels ens locals.

Els projectes que es presentin a la convocatòria hauran d'estar utilitzant la plataforma d'actuadors i sensors SENTILO de la Diputació de Barcelona i hauran d'estar relacionats amb algun dels àmbits d’actuació de la mateixa Diputació o dels municipis de la seva demarcació.

Els premis reconeixeran els dos projectes més innovadors que es presentin a la convocatòria. La dotació econòmica pel primer premi serà de 4.000 euros i del segon de 2.000 euros.

El període de presentació de projectes estarà obert de l'1 d'abril a l'11 d'octubre de 2019.

El veredicte del jurat es farà públic durant el mes de novembre. Així, els projectes premiats podran participar en l'Smart City Expo World Congress, els dies 19, 20, i 21 de novembre de 2019.