Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Els Punt TIC de Ripoll acullen una exposició sobre dones i ciència

Posted on 18/03/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
L'exposició 'Dones i Ciència' a la Biblioteca Lambert Mata
L'exposició 'Dones i Ciència' es podrà visitar a la Biblioteca Lambert Mata fins al 25 de març, for Òmnia La Devesa del Pla (Twitter). 2019. Licence: Tots els drets reservats

Fins al 25 de març es pot visitar al Punt TIC de la Biblioteca Lambert Mata de Ripoll una mostra sobre les aportacions de les dones a la ciència al llarg de la història. A partir d'aquella data, l'exposició passarà a la seu de l'Òmnia La Devesa del Pla, del mateix municipi. Van descobrir la mostra al Repositori de recursos de Dones i TIC de Punt TIC i la van sol·licitar.

Des de principis del mes de febrer, els dinamitzadors i dinamitzadores tenen al seu abast el Repositori de recursos de Dones i TIC. L'objectiu d'aquest és oferir eines per visibilitzar les aportacions que han fet i fan les dones a la ciència i la tecnologia, i fomentar les vocacions STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques) de les més joves.

Un dels recursos que s'hi ofereix és l'exposició 'Dones i Ciència' creat per la cooperativa Colectic, que compta amb un Òmnia al barri del Raval de Barcelona. Al repositori també es poden trobar possibles activitats per realitzar amb infants i joves per reflexionar sobre el que explica la mostra.

El Punt TIC de la Biblioteca Lambert Mata i l'Òmnia La Devesa del Pla de Ripoll van descobrir la mostra a través del repositori i es van posar en contacte amb Colectic, per tal de poder exposar-la. Ara ja es pot visitar a la biblioteca i més endavant la portaran a l'Òmnia. Tot un exemple de col·laboració entre diferents Punt TIC!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.