Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Porteu l'ALL DIGITAL Week 2019 al vostre Punt TIC!

Posted on 14/03/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Crida per organitzar activitats en el marc de l'ALL DIGITAL Week 2019
Els Punt TIC estan cridats a organitzar activitats en el marc de l'ALL DIGITAL Week 2019, for ALL DIGITAL. Licence: Tots els drets reservats

ALL DIGITAL fa una crida a tots els telecentres, escoles, entitats sense afany de lucre, biblioteques... d'Europa per sumar-se a la setmana d'apoderament digital que convoca del 25 al 31 de març. Només cal organitzar alguna activitat per promoure l'alfabetització mediàtica, la seguretat TIC i/o les competències digitals per a l'ocupabilitat. Us hi sumeu?

L'ALL DIGITAL Week 2019 proporcionarà eines i enfocaments per millorar les habilitats digitals de la ciutadania i ajudar-los a ser més adaptatius pel que fa a les seves habilitats laborals. Concretament, es marca els següents objectius:

  • Promoure l'alfabetització mediàtica desenvolupant el pensament crític i l'alfabetització digital
  • Crear seguretat i confiança en la tecnologia mitjançant el desenvolupament de competències en seguretat cibernètica
  • Potenciar l'ocupabilitat desenvolupant les competències adequades per als nous llocs de treball digitals.

D'una banda, les xarxes de telecentres estatals i altres organitzacions grans estan cridades a associar-se amb la iniciativa i impulsar-la als seus països. D'altra banda, telecentres, escoles, entitats sense afany de lucre, biblioteques, centres cívics, etc. es poden implicar organitzant activitats al llarg de la setmana.

Els Punt TIC que vulguin sumar-se a la campanya poden programar una o diverses activitats durant la setmana del 25 al 31 de març registrar-les en la plana web de l'ALL DIGITAL Week. Totes les activitats que s'organitzin es mostraran en un mapa.

Des d'ALL DIGITAL ofereixen un espai amb recursos útils que poden servir com a inspiració per pensar i dissenyar les accions. Si necessiteu ajuda, també us podeu posar en contacte amb l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC i estarem encants/des d'assessorar-vos!

En l'edició 2018 de la campanya van participar més de 125.000 persones i 4.070 organitzacions, que van acollir 5.445 esdeveniments.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.