Crida per organitzar activitats en el marc de l'ALL DIGITAL Week 2019
Els Punt TIC estan cridats a organitzar activitats en el marc de l'ALL DIGITAL Week 2019. Autor: ALL DIGITAL. Llicència: Tots els drets reservats.

L'ALL DIGITAL Week 2019 proporcionarà eines i enfocaments per millorar les habilitats digitals de la ciutadania i ajudar-los a ser més adaptatius pel que fa a les seves habilitats laborals. Concretament, es marca els següents objectius:

  • Promoure l'alfabetització mediàtica desenvolupant el pensament crític i l'alfabetització digital
  • Crear seguretat i confiança en la tecnologia mitjançant el desenvolupament de competències en seguretat cibernètica
  • Potenciar l'ocupabilitat desenvolupant les competències adequades per als nous llocs de treball digitals.

D'una banda, les xarxes de telecentres estatals i altres organitzacions grans estan cridades a associar-se amb la iniciativa i impulsar-la als seus països. D'altra banda, telecentres, escoles, entitats sense afany de lucre, biblioteques, centres cívics, etc. es poden implicar organitzant activitats al llarg de la setmana.

Els Punt TIC que vulguin sumar-se a la campanya poden programar una o diverses activitats durant la setmana del 25 al 31 de març registrar-les en la plana web de l'ALL DIGITAL Week. Totes les activitats que s'organitzin es mostraran en un mapa.

Des d'ALL DIGITAL ofereixen un espai amb recursos útils que poden servir com a inspiració per pensar i dissenyar les accions. Si necessiteu ajuda, també us podeu posar en contacte amb l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC i estarem encants/des d'assessorar-vos!

En l'edició 2018 de la campanya van participar més de 125.000 persones i 4.070 organitzacions, que van acollir 5.445 esdeveniments.