Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Al Punt TIC de Palau-solità i Plegamans busquen dinamitzador/a

Posted on 28/02/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Trobada territorial de Punt TIC a Palau-solità i Plegamans
Al Punt TIC Palau-solità i Plegamans han publicat una oferta de feina per trobar un/a professional de l'àmbit de la dinamització social i digital, for Oficina Tècnica de la Xarxa PuntTIC. 2019. Licence: BY-SA

Ofereixen contracte de mitja jornada, amb horari de matins, sobretot. La persona escollida farà formacions, gestió i desenvolupament de projectes. Cal que tingui formació en l'àmbit de l'educació social, experiència mínima de dos anys en realització d'activitats formatives i coneixements en l'ús de les TIC i la fabricació digital.

L'ONG Palau Solidari, que gestiona el Punt TIC Palau-solità i Plegamans, ha fet públic una oferta de feina per trobar un/a professional de l'àmbit de la dinamització social i digital. Cerca una persona amb experiència i creativitat en l'ús de les TIC com a eina de treball social i comunitari.

Ofereixen contracte de mitja jornada, amb horari especialment de matí; incorporació en un equip de quatre persones (tres a càrrec seu i una cap); i unir-se a una entitat en contínua evolució i amb projectes innovadors tant metodològicament, socialment com tecnològicament.

La persona que busquen haurà de tenir formació en l'àmbit de l'educació social, experiència mínima de dos anys en realització d'activitats formatives, coneixements en l'ús de les TIC i la fabricació digital, nivell C o superior de català, i experiència de treball amb gent gran dins del camp del lleure, la inclusió social i el treball comunitari.

Es pot fer arribar el currículum a través de l'oferta o presencialment a la seu del Punt TIC.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.