Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Al Punt TIC de Palau-solità i Plegamans busquen dinamitzador/a

Publicat el 28/02/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Trobada territorial de Punt TIC a Palau-solità i Plegamans
Al Punt TIC Palau-solità i Plegamans han publicat una oferta de feina per trobar un/a professional de l'àmbit de la dinamització social i digital, per Oficina Tècnica de la Xarxa PuntTIC. 2019. Llicència: BY-SA

Ofereixen contracte de mitja jornada, amb horari de matins, sobretot. La persona escollida farà formacions, gestió i desenvolupament de projectes. Cal que tingui formació en l'àmbit de l'educació social, experiència mínima de dos anys en realització d'activitats formatives i coneixements en l'ús de les TIC i la fabricació digital.

L'ONG Palau Solidari, que gestiona el Punt TIC Palau-solità i Plegamans, ha fet públic una oferta de feina per trobar un/a professional de l'àmbit de la dinamització social i digital. Cerca una persona amb experiència i creativitat en l'ús de les TIC com a eina de treball social i comunitari.

Ofereixen contracte de mitja jornada, amb horari especialment de matí; incorporació en un equip de quatre persones (tres a càrrec seu i una cap); i unir-se a una entitat en contínua evolució i amb projectes innovadors tant metodològicament, socialment com tecnològicament.

La persona que busquen haurà de tenir formació en l'àmbit de l'educació social, experiència mínima de dos anys en realització d'activitats formatives, coneixements en l'ús de les TIC i la fabricació digital, nivell C o superior de català, i experiència de treball amb gent gran dins del camp del lleure, la inclusió social i el treball comunitari.

Es pot fer arribar el currículum a través de l'oferta o presencialment a la seu del Punt TIC.