Informació sobre la segona edició de l''Innobus Metropolità'
L''Innobus Metropolità' busca joves amb esperit emprenedor. Author: AMB.

Del 18 al 29 de març l''Innobus Metropolità' realitzarà la seva segona ruta, després d'una primera edició exitosa l'any passat. De l'1 al 30 d'abril hi haurà un període de 'mentoratge' i acceleració dels projectes, en què els i les participants treballaran per equips. El 9 de maig es farà una jornada final al Citilab i se seleccionarà un dels equips com a guanyador de la iniciativa. Els/les membres d'aquest rebran 2.000 euros de premi cadascun/a i seran contractats/des per l'empresa que acull el repte durant un màxim de tres mesos. A més, els equips finalistes participaran el 12 i 13 de juny en el Bizbarcelona.

La iniciativa està organitzada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb la col·laboració d'Innobaix (Agència d'Innovació i Coneixement del Baix Llobregat) i compta amb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Hi poden participar persones de fins a 40 anys, que estiguin en situació d'atur i tinguin estudis universitaris finalitzats o n'estiguin cursant el darrer any i siguin residents a l’àmbit metropolità.

Els objectius del programa són:

  • Ajudar a joves, post-universitaris en el llançament dels seus projectes.
  • Facilitar el coneixement del talent jove a les empreses.
  • Beneficiar a les empreses en la captació de noves idees i talent.

Dimecres 27 de febrer es farà una sessió informativa adreçada a totes aquelles persones que estiguin interessades en el programa. Es realitzaran dos torns, un a les 10.00 hores, adreçat a persones del Baix Llobregat, i l'altre a les 11.30 hores, per al grup de la ciutat de Barcelona i la resta de l'àrea metropolitana. Ja us podeu inscriure a la sessió.