Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El vessant més social del MWC, de la mà d'm4social

Posted on 22/02/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Jornada de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya en el MWC 2018
La Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitza en el marc del Mobile World Congress (MWC) i el 4YFN una jornada per donar a conèixer projectes innovadors en l’àmbit social, for m4social. Licence: Tots els drets reservats

La Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitza en el marc del Mobile World Congress (MWC) i el 4YFN una jornada per donar a conèixer projectes innovadors de l'àmbit social. Des d'm4social ens comparteixen el programa de la jornada i, a més a més, ens recomanen activitats i estands interessant per conèixer el vessant més social del congrés.

m4social, el projecte de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya que vol liderar la transformació digital de les entitats, ha publicat una guia per donar a conèixer les activitats de caràcter més social del MWC i el 4YFN.

Així, recomana l'acte de lliurament dels Premis a la innovació tecnològica amb finalitats humanitàries de Creu Roja, que tindrà lloc dimarts 26 de febrer, a les 18.00 hores, al hall 8 de la Fira Montjuïc. També el programa paral·lel Women4Tech, que abordarà la igualtat de gènere en el sector tecnològic.

La Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, a través d'm4Social, comptarà amb un espai a l’estand de la Fundació Mobile World Capital Barcelona per compartir experiències innovadores. Hi participaran ponents internacionals i es presentaran projectes d’entitats i altres iniciatives de l’àmbit social. Serà dijous 28 de febrer, a partir de les 13.30 hores, a l’estand CS40 del recinte firal de Gran Via L’Hospitalet.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.