Jornada de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya en el MWC 2018
La Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitza en el marc del Mobile World Congress (MWC) i el 4YFN una jornada per donar a conèixer projectes innovadors en l’àmbit social. Autor: m4social. Llicència: Tots els drets reservats.

m4social, el projecte de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya que vol liderar la transformació digital de les entitats, ha publicat una guia per donar a conèixer les activitats de caràcter més social del MWC i el 4YFN.

Així, recomana l'acte de lliurament dels Premis a la innovació tecnològica amb finalitats humanitàries de Creu Roja, que tindrà lloc dimarts 26 de febrer, a les 18.00 hores, al hall 8 de la Fira Montjuïc. També el programa paral·lel Women4Tech, que abordarà la igualtat de gènere en el sector tecnològic.

La Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, a través d'm4Social, comptarà amb un espai a l’estand de la Fundació Mobile World Capital Barcelona per compartir experiències innovadores. Hi participaran ponents internacionals i es presentaran projectes d’entitats i altres iniciatives de l’àmbit social. Serà dijous 28 de febrer, a partir de les 13.30 hores, a l’estand CS40 del recinte firal de Gran Via L’Hospitalet.