Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Fundació puntCAT afegeix la Distinció Vinton Cerf a la convocatòria oberta de projectes

Posted on 18/02/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Cartell de la convocatòria de la Fundació puntCAT amb informació sobre la Distinció Vinton Cerf
La Fundació puntCAT afegeix la distinció Vinton Cerf a la convocatòria oberta de projectes , for Fundació puntCAT. 2019. Licence: Tots els drets reservats

Des de finals de gener, la Fundació puntCAT té oberta una convocatòria d'ajuts adreçada a projectes digitals d'entitats sense afany de lucre. Ara, amplia aquests ajuts en 20.000 euros, tot creant la Distinció Vinton Cerf, que pretén reconèixer i potenciar les activitats de recerca relacionades amb el desenvolupament d’Internet i la innovació digital en els territoris de parla catalana.

Podran optar a la Distinció Vinton Cerf investigadors/ores de les Universitats de la Xarxa Vives i dels Centres de Recerca dels Països Catalans, que presentin projectes a la convocatòria oberta de projectes 2019. La institució guanyadora de la distinció rebrà l’import de l’ajut corresponent i, addicionalment, la dotació de la distinció.

Vinton Cerf és un dels pares d'Internet i ha guanyat el 30è Premi Internacional Catalunya. Ha donat 20 mil euros del seu premi a la Fundació puntCAT i així ha sorgit aquesta distinció. Des de la Fundació expliquen que volen "reconèixer no solament els mèrits científic-tecnològics del pare d’Internet sinó també la seva generositat, palesa en el fet de retornar en forma de donació, tant a la Fundació puntCAT com a d’altres iniciatives solidàries, l’import del premi que ha rebut del Govern de la Generalitat amb el Premi Internacional Catalunya".

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.